Aanmelden

Bent u een leading professional die zeker op deze pagina hoort? Door u aan te melden komt u in contact met toonaangevende professionals uit alle takken van het bedrijfsleven en de (semi)publieke sector. U krijgt een uitgebreid artikel op deze website en toegang tot de LeadingProfessionalas Linkedin-groep, waar u kunt netwerken met andere leiders. Daarnaast krijgt u het predikaat “Leading Profesisonal” dat u kunt voeren op uw bedrijfswebsite, persoonlijke website en Linkedin-profiel.

Meld u via onderstaand formulier aan. Onder het kopje bericht dient u een kort overzicht te geven van uw prestaties binnen uw vakgebied en daarbuiten (dit kunnen ook maatschappelijke functies zijn). Naar aanleiding hiervan zullen wij evalueren of u binnen ons profiel past of niet (de evaluatie wordt verricht in samenwerking met professionals binnen uw vakgebied, aanbevelingen van andere professionals op de site worden zwaar gewogen). De criteria verschillen per vakgebied, maar er wordt gekeken naar objectieve beoordelingen van derden, voor de advocatuur is dit bijvoorbeeld een vermelding in Chambers & Partners.
Indien wij van mening zijn dat u binnen het profiel past zullen wij contact met u opnemen en u eventueel om extra informatie vragen. Indien wij van mening zijn dat u niet helemaal binnen ons profiel past zullen wij u hier uiteraard ook van op de hoogte stellen met een toelichting.

Herkent u zichzelf in dit profiel? Meld u dan nu hieronder aan!

Aandmeldformulier.

* verplicht veld

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.